Pest: 1089 Bp. Rezső tér 7., H-P: 10-17
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

E.S.E. Podok

Arabika - Robuszta (ESE podok)

Arabika - Robuszta (ESE podok)

Cellini, Lamborghini, Moak, Molinari, Piccolo & Dolce, Vergnano

(14 termék)
Arabika - 100% (ESE podok)

Arabika - 100% (ESE podok)

100% arabika eszpresszó-keverékek és termőhely meghatározott arabika kávék

(10 termék)
Különleges kávék (ESE podok)

Különleges kávék (ESE podok)

Koffeinmentes, fair trade, limitált szériás és egyéb különleges kávépárnák

(8 termék)

E.S.E. rendszer


Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát. Az E.S.E. rendszer segítségével otthon, az irodában, vagy bárhol könnyen elkészíthetjük krémes, sűrű, intenzív espresso kávénkat.


Az E.S.E. rendszer előre csomagolt, pörkölt, őrölt és tömörített kávéadaggal dolgozik. A két filter-papír közé tömörített kávéadagot csupán a gép erre kialakított részébe kell helyezni. A gyárilag beállított mennyiség (7 gramm), őrlés és tömörítés pedig tökéletes espressót eredményez!


A rendszer előnyei:

- A rendszer elterjedtsége miatt már igen sok olyan kávémárka különböző keverékei hozzáférhetők, melyek eddig csak a vendéglátásban voltak elérhetők.

- Sok eszpresszó technológiával működő géppel kompatibilis (ilyenkor általában egy átalakító-szűrőt vagy valamilyen podos szűrő-kiegészítőt kell helyezni a szűrőtartóba). 

- Mivel nem kell foglalkozni a szemes kávé őrlésével, adagolással, tömörítéssel az előkészületekkor, a kávékészítés felgyorsul.

- Az espresso sztenderd, nincs minőségingadozás.

- A technológia rugalmas - egy percen belül készíthető el egy magasabb robuszta tartalmú, karcos ízvilágú és magas koffeintartalmú espresso az egyik vendégnek, majd egy koffeinmentes a másiknak.

- Nincs zacc – csak a filterpárnát kell eltávolítani a kávékészítés után. 


...but first COFFEE0AbleAerobie0AlthausBeyond Within0BialettiBlack Sheep Micro Roastery0BodumBWT0CafelatCanadiano0Casino MoccaCellini0ChemexClatronicConcept Art (Joe Frex)CSIKOS Lekvárcsalád0DaVinci GourmetDOT for You0DoubleshotEspresso Supply (Rattleware)0Fabric CsokoládéFIFO0FiorenzatoGardelli Specialty Coffees0HarioHausbrandt0Johny0La PavoniLa Piccola0La Tazza d’oroLamborghini0LelitLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MoakMolinari0Morosito CafféMotta0ODKPällo0PelliniPulycaff0QuamarRhinowares0ROKTADAMM!Taf coffee0TFATightPac0TrucilloVergnano0VSTWalküre0