Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

La Tazza d’oro

La Tazza d’oro

 La Tazza d´oro – Szardínia vezető vállalata, ma 3 kontinens több mint 20 országában van jelen. Köztük Németország, Svájc,Kína, Szaúd-Arábia és természetesen Olaszország.


A La Tazza d´oro a Murgia házaspár kávé iránti szerelmének és szenvedélyének gyümölcseként született 1938-ban.

Ők azok, akik elsőként nyitottak pörkölő üzemet Szardínia fővárosában, Cagliariban.

A La Tazza d´oro az évek során folyamatosan növekedett, kis pörkölő üzemből a ´70-es évekre már közel 2000 m²-es létesítménnyé alakult. Mindez a műszaki fejlesztések, széleskörű gyártási kapacitások és az ültetvények valamint az onnan származó tőzsdén bejegyzett zöldkávék magas minősége iránti elkötelezettségüknek köszönhető.

A La Tazza d´oro 2008-tól már 2500 m²-en,  új székhelyén, ultramodern berendezésekkel és egy teljesen megújított termelési lánccal működik.

A keverékek minőségét szem előtt tartva, minden egyes típusú kávé külön kerül pörkölésre a keverék összeállítását megelőzően.


La Tazza d'oro hivatalos honlap


« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST