Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

BWT víztisztító kanna - Rózsaszín


2,7 liter 

1 ajándék vízszűrővel

BWT víztisztító kanna - Rózsaszín 
2,7 liter 
1 ajándék vízszűrővel

 A BWT vízszűrő kancsó egyszerű megoldás a csapvíz minőségének javítására: a formatervezett vízszűrő kancsó 2 l-es, digitális kijelzővel, vízbetöltő nyílással látták el.


káros anyagokat, mint az ólom, klór és a réz, a hagyományos vízszűrők is eltávolítják, de a fontos ásványi anyagokat is, mint az ivóvíz ízét meghatározó kalciumot és a magnéziumot.

BWT úttörőként új utat vezet be az egyedülálló szabadalmi technológiájával, értékes magnéziummal gazdagítva a szűrt csapvizet. Az ásványi anyag koncentrációja az ivóvízben megmarad köszönhetően a MG2 + formulának!

Miért van szükség a szervezetnek magnéziumra?

A szervezet nem termel magnéziumot, de igényli a magnéziumot minden nap. Magnéziumhiány eredményezhet az egészségtelen étkezési szokások, a gyorséttermek kínálta ételek, és sajnos sok más étel sem tartalmaz magnéziumot. A megfelelő mennyiségű magnézium alapvetően elősegíti a fizikai és szellemi teljesítményt. Megfelelő mennyiségű magnézium hiányában úgy érezzük, fáradtak, feszültek, idegesek és élettelenek vagyunk!

Az optimális szűrt víz az alapja minden jó csésze tea vagy kávé elkészítésének. A BWT Tea & Coffee szűrője oly módon javítja a csapvíz minőségét, amire a többi szűrő nem képes. A szervezet számára szükséges magnézium visszapótlásával egyedülálló a szűrők piacán. Nem csak szervezetünk számára jó, de nagyban javítja a víz, tea, vagy kávé ízét. Kivonja a vízből a nem kívánatos anyagokat és meggátolja a vízkő kialakulását.

A szűrőbetét élettartama: 100-120 liter víz (a vezetékes víz keménységének, tisztaságának függvényében)

Praktikus formatervezésű vízszűrő kancsó, mely a hűtő oldalába is betehető. A vízszűrő javítja a csapvíz minőségét, ideális forró és hideg italok elkészítésére, illetve főzésre is tökéletes.Megakadályozza a háztartási gépekben a vízkőlerakodást,csökkenti a különböző nehézfémek (ólom, réz, cink, alumínium) valamint a szerves szennyeződések, klór és növény védőszer maradványok tartalmat.



A kancsó jellemzői:

Gyártó: BWT »

11.500 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST