Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Beyond Within

Beyond Within

"A Beyond Within Kávépörkölőt 2014 októberében alapítottuk. Csapatunk legnagyobb része barista, akik többek közt olyan helyeken dolgoztak és gyűjtöttek tapasztalatot mint London, Brisbane és Seattle és akik később közösen a budapesti Madal Cafe-ban kezdtek el együtt dolgozni. 2014 őszén kezdtük el tanulni a kávé pörkölést és célként azt tűztük ki, hogy képesek legyünk hazai, saját pörköléssel elérni a vezető angol és skandináv újhullámos pörkölők minőségét, akikkel korábban sokáig együtt dolgoztunk.

Körülbelül hat hónap kisérletezés után 2015 tavaszára született meg az első kávé, amit végül fel mertünk vállalni és a Beyond Within nevet adtuk neki. Azóta próbálunk tovább lépni, fejlődni és új kávékkal kijönni, kisérletezni. Folyamatosan keressük a legjobb kávékat, amit a szezonnak megfelelöen szerzünk be, és próbáljuk a pörköléssel a lehető legkevésbé elfedni a kávéban mint gyümölcsben rejlő potenciált. Keressük az együtmüködést minöség központú kávézókkal, akiknél a fókuszban a kávé és a barista áll."


 


« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0Clatronic0DaVinci Gourmet0DOT for YouEspresso Supply (Rattleware)0FIFOFiorenzato0Gardelli Specialty CoffeesHausbrandt0La Piccola0LamborghiniLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0