Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

holistik

holistik

A holistiket 2018 év végén indítottam azzal a céllal, hogy olyan tételeket pörköljek, amik egyediségük, ízgazdagságuk és áruk miatt más pörkölők kínálatának csak egy kis töredékét alkotják. Kávéimat csak filterkávéhoz pörkölöm, a beszerzés, raktározás, pörkölés és tárolás során pedig a legszigorúbb szakmai normákat követem. Mániákusan kutatom az egyedi, akár meghökkentő ízű, olykor kísérleti feldolgozással előállított kávékat, ritka variánsokat. Fő profilom Kenya, Etiópia és Burundi, Afrikán kívül pedig Panama, és alkalomadtán egyéb, közép-amerikai országok. Igyekszem egy, vagy több Geshát állandó jelleggel tartani a kínálatban.

A csomagolásomat az otthoni kávésoknak fejlesztettem ki, akik jellemzően azzal a problémával küzdenek, hogy a relatíve alacsony fogyasztás alatt egy nagyobb töltetű, 200-250-400 g-s zacskó azelőtt tönkremegy, leoxidálódik, hogy elfogyna a benne lévő kávé. A dobozokban emiatt 2 kisebb tasak található, amik akár le is fagyaszthatóak a még hosszabb eltarthatóság miatt. Szintén ennek jegyében a tasakok oxigén elnyelő párnát is tartalmaznak, amik oxigén-mentes környezetet biztosítanak egyből visszazárás után is.

- Kis Zoltán

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST