Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Cafelat

Cafelat

A Cafelat forradalmian új termékek körét alkotta meg a kávés világ számára, kifejezetten a baristák speciális igényeit szem előtt tartva a fejlesztetés során. A Cafelat márkát a nemzetközi kávés világban közismert Paul Pratt hozta létre, a Bumper termékcsalád továbbgondolásával. A dán Karina Mencke alkotta meg a termékek és a csomagolás designját, amivel az Amerikai Különleges Kávé Szövetség (SCAA) legjobb termék díját is elnyerte.


Minden egyes terméket az alapoktól kezdve gondoltak ki és munkáltak meg, kompromisszumot nem ismerve, tökéletes kivitelezésben és gondos odafigyeléssel. Ezt bizonyítja, hogy a Barista versenyeken is egyre gyakrabban a  Cafelat termékeit használják a résztvevők.


A Cafelat előnyei:

- professzionálisan tervezett új és innovatív termékek

- évről -évre új termékek, elemek

- kiváló minőségű anyagok, gyártási technikák

- prémium kiskereskedelmi csomagolás


Cafelat hivatalos honlap


 

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DaVinci GourmetDOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FiorenzatoGardelli Specialty Coffees0Hausbrandtholistik0La Piccola0LamborghiniLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0