Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

DaVinci Gourmet

DaVinci Gourmet

A DaVinci Gourmet sikertörténete majd 30 éve kezdődött. Az alapítás időpontja (1989) és helye (Seattle) talán nem véletlen, ebben az időben és innen indult világhódító útjára a Starbucks kávézólánc is. Remek csapatmunkával és fejlett technológiai eszközeik segítségével egyedülálló szirupokat, toppingokat kezdtek gyártani - kifejezetten a kávé, tea és csokoládé alapú italok ízesítéséhez alakítva a sűrűséget, ízhatást. Céljuk,  hogy termékeik megédesítsék italainkat és desszertjeinket, ünnep- és hétköznapjainkat.

A DaVinci Gourmet-nál a legmagasabb minőségű nádcukrot és ízesítőket használják, minden termékük  kóser-tanúsítvánnyal rendelkezik. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy ma több mint 60 országban van jelen, a Barista Világbajnokságok egyik fő szponzora a kezdetektől. 

Szirup: Hasonlóan könnyen oldódnak vízben, tejben, kávéban, forró és hideg italváltozatokban, mint a méz vagy a gyümölcsszörpök, de íz-változatosságban sokkal nagyobb összetettséget nyújtanak. 

Topping sauce: A topping sauce hosszú ideig csak a fagylaltkelyhek díszítésekor került elő a pultban. Igazi karrierje azonban akkor indult el, amikor a baristák felfedezték a benne rejlő lehetőségeket. Mára a latte art versenyeken a szabadon választható kávékülönlegességek díszítésekor szinte "kötelező" a használata. 


DaVinci Gourmet hivatalos honlap                        

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLamborghini0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VSTWalküre0