Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Canadiano - 2

 

Diófa

 

Walnut

Canadiano - 2  
Diófa
 
Walnut

A Canadiano a díjnyertes torontói Fishtnk design csapat által megálmodott és kivitelezett egyedi, új, személyre szabott kávékészítő eszköz.

A cseresznye-, dió-, nyír- és tölgyfából készült eszközök különlegessége abban rejlik, hogy a Canadiano emlékszik minden egyes benne elkészített kávénkra! Felvesz a kávé ízeiből, majd ezzel gazdagítja, komplexebbé teszi ezzel a kávékat. A különböző faanyagok más ízt adnak hozzá készítéskor az italhoz.

A különböző színű Canadianokat különböző pörkölésű kávékhoz ajánlják. A dió- és tölgyfából készült Canadiano a sötétebb pörkölésű kávét, míg a nyír és cseresznye a világosabb pörkölésű, citrusosabb kávét kedvelők számára lehet jó választás.

A rozsdamentes acélszűrőnek hála, nincs szükségünk papírfilter használatára, mint a legtöbb filterkávé készítő eszköz esetében.

Az eredmény pedig egy gazdag, selymes, lágy kávé, melyet azelőtt még nem tapasztalt!


 

Gyártó: Canadiano »

A termék jelenleg nincs raktáron.

18.500 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0Clatronic0DaVinci Gourmet0DOT for YouEspresso Supply (Rattleware)0FIFOFiorenzato0Gardelli Specialty CoffeesHausbrandt0La Piccola0LamborghiniLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0