Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Gardelli Cignobianco


Cignobianco
eszpresszó keverék
250 g

Gardelli Cignobianco 
Cignobianco
eszpresszó keverék
250 g

„CIGNOBIANCO (fehér hattyú) eszpresszókeverék a névjegyünk. Véleményünk szerint a jó eszpresszó krémes, édes, hosszú utóízű és enyhén, kellemesen savas. Ezt a hatást úgy érjük el, hogy kizárólag különleges besorolású arabica tételeket választunk ki, amelyeket elkülönítve pörkölünk, nagy odaadással és gondosan ügyelve a részletekre. A Cignobianco a különböző kávétételek bölcsen, a megfelelő ízharmónia érdekében válogatott elegye. Kizárólag frissen betakarított kávétételeket használunk."

(Gardelli Coffee)A csészében tejcsokoládé, mandula, sárga húsú szilva ízjegyeket érezhetünk, karamelles utóíz jellemzi, némi érett gyümölcsös savassággal. Testesen szirupos, közepesen magas édességgel.
A Cignobianco keverék jelenleg a következő SO tételeket tartalmazza:


Guatemala / Santa Rosa - száraz feldolgozás, variáns: Caturra

Etiópia / Yirgacheffe - mosott feldolgozés, helyi őshonos variánsokJavasolt készítési sztenderd:


Őrelmény: 18 g / dupla

Kivonatolási idő: 25-28 mp

Espresso: 36 g (nem ml!)

Csaptelep hőfok: 93 °C.

Víz keménysége: 4-6 ° francia keménység.A cég alapítója Rubens Gardelli, Olaszország hatszoros kávépörkölő bajnoka, kávépörkölő világbajnok. Harmadik hullámos szemlélete megmutatkozik abban is, hogy "olasz létére" igen nagy hangsúlyt fektet a brew bar pörkölésekre - a Brewers Cup-on kétszeres olasz bajnok, a világbajnokságon 2. helyezést ért el. Nem hanyagolja el az eszpresszó technológiát sem "CignoBianco" (fehér hattyú) keveréke kiemelkedő minőségű példa az SO kávék hozzáértő pörkölésével-keverésével kialakítható csészeminőségre. Innovatív szemléletére bizonyíték, hogy legújabb tételeinél a friss pörkölést szelep nélküli csomagolással kombinálja. Kísérletei szerint - ha megfelelő csomagolástechnikát használ - a zsákok nem durrannak szét és még több aroma marad a szemekben. Gyártó: Gardelli Specialty Coffees »

4.700 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST