Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Csokoládé topping

 

1 kg

 

tejhab díszítéshez

Csokoládé topping  
1 kg
 
tejhab díszítéshez

Gluténmentes termék!


Díszítő barista eszközök a toppingokhoz


A topping sauce hosszú ideig csak a fagylaltkelyhek díszítésekor került elő a pultban. Igazi karrierje azonban akkor indult el, amikor a baristák felfedezték a benne rejlő lehetőségeket. Mára a latte artversenyeken a szabadon választható kávékülönlegességek díszítésekor szinte "kötelező" a használata.

A különböző termékek készítésekor, legfőképpen a díszítéshez használt segédanyag:


- Cappuccinók és latték felszínét díszíthetjük vele.

- Tejszínhabos italok, fagylalt kelyhek felszínének dekorálásához is alkalmazható.

- Üvegpohárban szervírozott hidegitalok esetében az igen sűrű állagú toppingot a pohár belső falára szokás csurgatni, hogy az rádermedjen.


A díszítésen túl ízesítéshez és sűrítéshez is jól használható. 1:8 arányban keverve forró-, vagy hideg-italokhoz, azoknak nem csak kellemes ízt, de sűrített tej tartalma miatt, megfelelő sűrűséget is biztosít.Elérhető még: karamell, vanília és mogyoró ízben. 

Gyártó: ODK »

A termék jelenleg nincs raktáron.

4.250 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0Clatronic0DaVinci Gourmet0DOT for YouEspresso Supply (Rattleware)0FIFOFiorenzato0Gardelli Specialty CoffeesHausbrandt0La Piccola0LamborghiniLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0