Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Counter Top S

 

beépíthető (alul nyitott)

 

Counter Top S  
beépíthető (alul nyitott) 
 

Magyar elnevezés hiányában, csak körülírni tudjuk a képen látható eszközt. A kávézacc szűrőtartóból történő kiütésére és átmeneti tárolására szolgáló edény. De, ami talán fontosabb, hogy egy hiánypótló terméket ajánlunk kedves vásárlóink figyelmébe. Mindenki, aki otthonában vagy a vendéglátásban espresso-t készít, találkozott már azzal a problémával, mely a kilúgozást követően jelentkezik. Hová tegyük, hová üssük ki a kávépogácsát? Közvetlenül a szemetesbe nem túl higiénikus, ráadásul össze is piszkolhatjuk a padlót míg odalendítjük a szűrőtartót. Megoldás a knock box! Kialakításában mind a praktikum, mind az esztétikum szerepet játszott. Podos és őrleménnyel működő espresso gépekhez egyaránt ajánljuk.


A pultba süllyesztett rész mérete: 15 x 15 cm


A szakszerű kávékészítéshez, a gyors és hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a zaccfiók. Beépíthető, anyaga rozsdamentes acél. Praktikus megoldás ott, ahol a pult kialakítása és felülete erre lehetőséget ad.

Gyártó: A Joe Frex (Concept Art) »

A termék jelenleg nincs raktáron.

27.500 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST