Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Málna


Mayer szörp - 0,5 l
Csak személyes átvétellel rendelhető a Csörsz utcai üzletbe

Málna 
Mayer szörp - 0,5 l
Csak személyes átvétellel rendelhető a Csörsz utcai üzletbe

Prémium szirupok és szörpök Budakesziről a Mayer család kisüzeméből. A termékek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartalmaznak ellenben fajtától függően valódi gyümölcsöt, fűszereket illetve magvakat.

A szörpök semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak. A szirupok tartósításához kálium-szorbátot (mák esetében nátrium-benzoátot) használ a gyártó, hogy a magvak és fűszerek olaj tartalma ne okozzon kicsapódást, stabil maradjon. Ez azért szükséges, mert a mák mákszemeket, a dió diópépet, a kókusz kókuszzsírt stb tartalmaz. Mivel egyes szirupokban különböző sűrűségű összetevők vannak, tárolás közben rétegződhet. Ilyen esetben használat előtt rázzuk össze! Felbontás után javasoljuk a hűtve tárolást.



A Mayer szörp I. Nemzeti Szörp Versenyen (2017) elért eredményei:


Eper szörp: arany minősítés és egyúttal a legjobb gyümölcsszörp díja

Meggy szörp: arany minősítés

Fahéjas szilva: ezüst minősítés

Feketeribizli: ezüst minősítés

Málna szörp: ezüst minősítés

Gyömbér szörp: bronz minősítés

Gyártó: Mayer »

2.400 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST