Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Üzletünk

Üzletünk

 


 


 


 


 Barista Szaküzlet - bezárt!


(Cím:1089 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 2.)


Az üzletet december 22-én végleg bezártuk! Részletesen ld. az információs menüpont alatt.


----------------------------------


 


Espresso & Brew Bar Shop


Január első hetében leltározunk és beüzemeljük az új rendszert, ezért zárva tartunk, az Espresso és Brew Bar Shop január 5-én, szombaton 10 órától nyit.


Cím: 1123 Csörsz u. 3.

Hétfő - Péntek: 13.00-19.00;


Szombat: 10.00-16.00

NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: B/133/2014


Az Espresso és Brew Bar Shop a megszokott helyszínen, a Csörsz utcában működik tovább, az üzletfejlesztést is itt tervezzük a következőkben. Az előző öt év visszajelzései megerősítettek minket abban, hogy jó döntés volt kizárólag kiskereskedelmi üzletként, hétköznap délutáni-esti és szombati nyitvatartással elindítani a Shopot. Az itt elérhető választék és az árak már eddig is részben különböztek a webshoptól, de 2019-ben tovább szeretnénk menni ezen az úton. Most már a webes Szaküzlettől koncepcióban, választékban és árakban is jelentősen különböző, teljesen önálló működésű üzletet fejlesztünk.


A Shopban fő célunk, hogy segítsünk azoknak az otthoni kávésoknak, akik szeretnének a saját konyhájukban, a mindennapokban éppúgy, mint vendégváráskor  eljutni oda, hogy az ízlésüknek megfelelő kávéból a maximumot hozzák ki. Ennek érdekében a következőket tervezzük:


1. Tovább erősítjük a szakmai jelenlétet, januártól hetente legalább két napon a cég ügyvezető szakoktatójaként én várom vevőinket a Shopban. Az utóbbi években túl sok időt vett el az adminisztráció és túl kevés idő jutott a kávés beszélgetésekre, ezen most változtatunk.


2. Előzetes egyeztetés alapján, a nyitvatartási idő előtt lehetőséget biztosítunk egyéni tanácsadásra, ha valaki komolyabb fejlesztéseket tervez a kávéskonyhájában és szeretné kikérni véleményünket.


3. Növeljük a legjobb hazai mikropörkölők szerepét kávéválasztékunkban. Célunk, hogy minden kiemelkedő minőséget produkáló cég kávéja megjelenjen a polcokon.


4. Heti kávébeszállítást alakítunk ki magyar kávés partnereinkkel, hogy mindig csak friss tételek legyenek az üzletben.


Szeretnénk olyan limitált kávétételeket is, amiket csak nekünk pörkölnek a beszállítóink és rendszeresíteni akarjuk a választékban az erősen limitált mennyiségű, 90 pont feletti SCA minősítésű kávékat.


6. Továbbfejlesztjük a kézi és elektromos őrlőválasztékot, hogy aki az alapmodellektől továbblépne, bőven legyen választási lehetősége


7. Mind az espresso, mind a brewing eszközök kínálatában bővítjük a választékot. Új termékeket veszünk fel a választékba és vezető márkáink különleges sorozatait is polcon tartjuk a jövőben.


8. A cold brew technológia eszközei a kedvenceink közé tartoznak. Tanfolyamokon és rendezvényeken egyaránt megtapasztaltuk, mennyire azonnali és pozitív élményt nyújtanak, akár az első találkozásnál. Ezért amint kitavaszodik, rendszeres kóstolási lehetőséget kínálunk, egészen késő őszig. Küldetésünknek tekintjük, hogy a cold drip eszközök és kávék minden komoly otthoni kávésnál a nyári hétköznapok részévé váljanak.


Jövőre is szeretettel várunk mindenkit a megújuló webes Szaküzletben és a Csörsz utcában egyaránt!

Boldog új évet!

Senkáriuk András

ügyvezető


 


 

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0Clatronic0DaVinci Gourmet0DOT for YouEspresso Supply (Rattleware)0FIFOFiorenzato0Gardelli Specialty CoffeesHausbrandt0La PiccolaLamborghini0Lenoir, JeanLucaffé0Lucky CapMahlkönig0MauiSuMayer0MilkypitchMolinari0Morosito CafféMotta0PälloPellini0PulycaffROK0TADAMM!0Taf coffeeTightPac0VergnanoVST0Walküre