Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Morosito Rossa

 

 pod (150 db / 1000 g)

 

Morosito Rossa  
 pod (150 db / 1000 g) 
 

 


50% arabika - 50% robuszta összetételű keverék


A Morosito cég küldetésének érzi, hogy egyedi és magas minőséget nyújtson. Ennek elérésére a Morosito nagy figyelmet szentel. A magas minőség biztosítása érdekében, odafigyelnek a nyerskávé válogatásától egészen a kész termék csomagolásáig. Ezáltal alakul ki egy „Morosito értéklánc”.

A jó minőségű kávé már a megfelől szüretelési módszerrel kezdődik. A Morosito Caffénál a  kávészemeket kézzel szüretelik, odafigyelve arra, hogy csak az érett gyümölcsök kerüljenek leszedésre. Így biztosítják az egységes érettséget anélkül, hogy a kávécserje károsodna. A szárítása természetes módon, napfényen történik, aszerint, ahogy a keverékek aránya megkívánja. A pörkölést a Morosito saját pörkölőmestere felügyeli. Így alacsony ez esélye, hogy nem lesz megfelelő a pörkölt kávé minősége. Ezt a technológiát segíti egy speciális eszköz, a termikus érzékelő. Hogy a pörkölési eljárás teljes legyen, a kávébabot hagyják érni, szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezzel elkerülhető a  hősokk, amely megváltoztathatja a kávé érzékszervi minőségét. Ahhoz, hogy a kávét jobban tudjuk kivonatolni, törekedni kell a minél egységesebb szemcseméretre.  

A csomagoláshoz használt anyag, környezetbarát és a természetben hamar lebomlik.

Gyártó: Morosito Caffé »

11.000 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DaVinci GourmetDOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FiorenzatoGardelli Specialty Coffees0Hausbrandtholistik0La Piccola0LamborghiniLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0