Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,H-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Gardelli 1kg

 

Cignobianco
eszpresszó keverék
1kg

Gardelli 1kg  
Cignobianco
eszpresszó keverék
1kg

„CIGNOBIANCO (fehér hattyú) eszpresszókeverék a névjegyünk. Véleményünk szerint a jó eszpresszó krémes, édes, hosszú utóízű és enyhén, kellemesen savas. Ezt a hatást úgy érjük el, hogy kizárólag különleges besorolású arabica tételeket választunk ki, amelyeket elkülönítve pörkölünk, nagy odaadással és gondosan ügyelve a részletekre. A Cignobianco a különböző kávétételek bölcsen, a megfelelő ízharmónia érdekében válogatott elegye. Kizárólag frissen betakarított kávétételeket használunk."

(Gardelli Coffee)

A csészében gyümölcsös, mogyorós, cukrozott citromos, kakaós ízeket érezhetünk, karamelles utóíz jellemzi, némi érett gyümölcsös savassággal. Testesen szirupos, közepesen magas édességgel.

A Cignobianco keverék jelenleg a következő SO tételeket tartalmazza: 

Brazília/Sul Del Minas régió/Fazenda Passeio - száraz feldolgozás, variánsok: Sárga Catuai, Mundo Nuovo és Acaia

Kenya/Muranga/Zahabu szövetkezet feldolgozó malom áztatás utáni feldolgozás, variáns: Bourbon SL28 változat.

Javasolt készítési sztenderd:

Őrelmény: 18 g / dupla

Kivonatolási idő: 25-28 mp

Espresso: 36 g (nem ml!)

Csaptelep hőfok: 93 °C.

Víz keménysége: 4-6 ° francia keménység.A cég alapítója Rubens Gardelli, Olaszország kávépörkölő bajnoka. Harmadik hullámos szemlélete megmutatkozik abban is, hogy "olasz létére" igen nagy hangsúlyt fektet a brew bar pörkölésekre - a Brewers Cup-on kétszeres olasz bajnok, a világbajnokságon 2. helyezést ért el. Nem hanyagolja el az eszpresszó technológiát sem "CignoBianco" (fehér hattyú) keveréke kiemelkedő minőségű példa az SO kávék hozzáértő pörkölésével-keverésével kialakítható csészeminőségre. Innovatív szemléletére bizonyíték, hogy legújabb tételeinél a friss pörkölést szelep nélküli csomagolással kombinálja. Kísérletei szerint - ha megfelelő csomagolástechnikát használ - a zsákok nem durrannak szét és még több aroma marad a szemekben. 

Gyártó: Gardelli Specialty Coffees »

A termék jelenleg nincs raktáron.

14.500 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0Clatronic0DaVinci Gourmet0DOT for YouEspresso Supply (Rattleware)0FIFOFiorenzato0Gardelli Specialty CoffeesHausbrandt0La PiccolaLamborghini0Lenoir, JeanLucaffé0Lucky CapMahlkönig0MauiSuMayer0MilkypitchMolinari0Morosito CafféMotta0PälloPellini0PulycaffROK0TADAMM!0Taf coffeeTightPac0VergnanoVST0Walküre