Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Nyél - Tadamm Dió gőzölt 1. (DGR)

 

rövid / 7 cm

Nyél - Tadamm Dió gőzölt 1. (DGR)  
rövid / 7 cm

TADAMM! nyél 7 cm hosszú, kompatibilis a Tadamm és a Concept Art / Joe Frex talpakkal is. 

Minden dióból készült termékre igaz, hogy jelentősen eltér egymástól erezetében és színében is. Azonban gőzöléssel elérhető, hogy bebarnítsák, "megérleljék" a fát. Ennek köszönhetően egymástól csak minimálisan eltérő színű termékeket kapunk. A gőzölt dióval állandó megjelenést lehet biztosítani.

Gyönyörű, sötét, feketés csíkos faanyag. Nem túl erőteljes, minimálisan elkülönülő évgyűrűkkel rendelkezik. 


Nincs két teljesen egyforma színnel rendelkező nyél, a fa természetes mivoltának köszönhetően! Ezért minden egyes nyél egy picit más. Az azonos típusú fa alapanyagok is mintázatban és árnyalatokban különbözhetnek. A fotók így tájékoztató jellegűek, nem a kiszállított termékről készülnek. 

A megrendelt terméket egy márkajelzéssel ellátott, fagyapottal kibélelt újrahasznosítható kartondobozban, 100% pamut vászonzsákba csomagolva küldjük. A biológiailag lebomló csomagolóanyaggal a TADAMM!igyekszik környezettudatos magatartást tanúsítani.


Amit a magyar készítésű TADAMM! nyelekről tudni érdemes:



Nem keletkezik veszélyes hulladék, így nem kell védőeszközt használni, ezáltal is kevesebb a hulladék, nincs egészségre veszélyes, környezetre káros anyag, melléktermék.

Nem jut káros anyag a szervezetünkbe, nem rákkeltő - A baristának a tömörítő olyan, mint vasútnak a sín. Egész nap együtt dolgoznak, folyamatos együttműködésben vannak. Ezért nem mindegy, hogy milyen eszközt tartasz egész nap a kezedbe. Nincs kipárolgása, nincs káros anyag belégzés, valamint a bőröddel érintkezve nem jut semmilyen toxikus vegyület a szervezetedbe.

TADAMM! márka vásárlói környezettudatosak, mert természetes anyagokkal veszik körül magukat. Nem az a drága, ami ma sokba kerül, hanem az, ami holnap sok bajt okozhat. Egyre több az ipari katasztrófa és egészségi ártalom. Nem fenntartható irány, az iparnak meg kell találnia minden műszaki feladatra a környezetbarát megoldásokat!

A gyártói linkre kattintva további TADAMM! nyelek és extra kemény talpak!

Gyártó: TADAMM! »

4.990 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST