Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Blucaffé

 

100% Arabica
eszpresszó keverék
125 g

Blucaffé  
100% Arabica
eszpresszó keverék
125 g

Jamaica Blue Mountain arabica kávét és legjobb arabica kávék keverékét tartalmazza.

Gourmet kávé. Savai kellemesen és körkörösen beterítik a kóstoló nyelvét és száját. Kellemes gyümölcsössége fél óra elteltével is érezhető. 

A legújabb technológiával közvetlen és nagyobb mennyiségű, de alacsonyabb hőmérsékletű levegővel forgatva és pörkölve a kávészemeket az egyenletes és kiváló minőség érdekében. 

Ez a pörkölési mód kiemeli a kávéfajtákban rejlő ízeket, minden égésre utaló utóíz nélkül. Csak a tiszta kávéíz jelenik meg minden egyes kávészemben és csészében. Az egyenletességet biztosítja, hogy a kávészemek a pörkölődobot mindössze 2 másodperc alatt hagyják el. Pörkölés előtt a zöld kávé is külön tisztítási folyamaton megy keresztül, biztosítva hogy a kész termék csak ép és kiváló kávészemeket tartalmazzon. Kiváló termőterületek válogatott kávé fajtáiból.

Olasz pörkölőmester által összeállított, észak-olasz pörkölésű szemes kávé.

Íze kerek teljes, étcsoki, kellemesek savai. Tiszta kávé íz, csoki és gyümölcsös -enyhe kókusz és mandarin- ízek jellemzik. 

Gyártó: Lucaffé »

2.900 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DaVinci GourmetDOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FiorenzatoGardelli Specialty Coffees0Hausbrandtholistik0La Piccola0LamborghiniLenoir, Jean0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0