Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Knock box Classic


barna vagy fekete

 

Knock box Classic 
barna vagy fekete

 

Kérjük, a rendelés megjegyzésében jelezze, hogy milyen színű knock box-ot kér!


Magyar elnevezés hiányában, csak körülírni tudjuk a képen látható eszközt. A kávézacc szűrőtartóból történő kiütésére és átmeneti tárolására szolgáló edény. Mindenki, aki otthonában készíti el espresso kávéját, találkozott már azzal a problémával, mely a kilúgozást követően jelentkezik. Hová tegyük, hová üssük ki a kávépogácsát?

Közvetlenül a szemetesbe nem túl higiénikus, ráadásul össze is piszkolhatjuk a padlót míg odalendítjük a szűrőtartót. A knock box kialakításában mind a praktikum, mind az esztétikum szerepet játszott.

A a külső tartály erős, ellenálló nyírfából készült, melynek alján egy habszalag biztosítja a stabilitást és a védelmet. A műanyag betét kb. 25 zaccpogácsa tárolására alkalmas, könnyen kivehető, könnyen üríthető. Az ütőfa strapabíró bükkfából készült. 

Tisztítása egyszerű: a műanyag betét mosogatógépben mosogatható, a külső rész viszont csak nedves törlőruhával törölhető.  


Mérete: 13,5 x 13,5 x 13,5


 Kiegészítők: 


 

Gyártó: A Joe Frex (Concept Art) »

7.800 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DaVinci Gourmet0DOT for YouEspresso Supply (Rattleware)0FIFOFiorenzato0Gardelli Specialty CoffeesHausbrandt0holistikLa PiccolaLamborghini0LucafféLucky Cap0MahlkönigMauiSu0MayerMilkypitch0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Taf coffee0TightPacVergnano0VSTWalküre0