Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Knock box Classic


Natúr, barna vagy fekete színben

 

Knock box Classic 
Natúr, barna vagy fekete színben

 

Kérjük, a rendelés megjegyzésében jelezze, hogy milyen színű knock box-ot kér!


Magyar elnevezés hiányában, csak körülírni tudjuk a képen látható eszközt. A kávézacc szűrőtartóból történő kiütésére és átmeneti tárolására szolgáló edény. Mindenki, aki otthonában készíti el espresso kávéját, találkozott már azzal a problémával, mely a kilúgozást követően jelentkezik. Hová tegyük, hová üssük ki a kávépogácsát?

Közvetlenül a szemetesbe nem túl higiénikus, ráadásul össze is piszkolhatjuk a padlót míg odalendítjük a szűrőtartót. A knock box kialakításában mind a praktikum, mind az esztétikum szerepet játszott.

A a külső tartály erős, ellenálló nyírfából készült, melynek alján egy habszalag biztosítja a stabilitást és a védelmet. A műanyag betét kb. 25 zaccpogácsa tárolására alkalmas, könnyen kivehető, könnyen üríthető. Az ütőfa strapabíró bükkfából készült. 

Tisztítása egyszerű: a műanyag betét mosogatógépben mosogatható, a külső rész viszont csak nedves törlőruhával törölhető.  


Mérete: 13,5 x 13,5 x 13,5


 Kiegészítők:


Gyártó: A Joe Frex (Concept Art) »

9.900 Ft Kosárba

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST