Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Kávés ékszerek

Függők, fülbevalók

Függők, fülbevalók

Láncra akasztható kávés eszközök és fülbevalók ezüstből.

(4 termék)
Dísztárgyak

Dísztárgyak

Ezüst kulcstartók és kávégép miniatűrök.

(3 termék)

Ha már nem tud milyen kávés ajándékot kitalálni kedvesének, barátjának, családtagjának, mert már mindene van a tömörítőtől a két csaptelepes kávégépig, lepje meg egy különleges, Magyarországon csak a Barista Szaküzletben kapható kávés ékszerrel, vagy kiegészítővel. Ugyanezt javasoljuk azoknak, akiket már nagyon sok finom kávéval, értékes barista eszközzel ajándékoztak meg ismerősei és viszonozni szeretnék ezt a kedvességet. 

Ezekkel a kávés ékszerekkel a 2012-es World of Coffee kiállításon találkoztunk Bécsban és azonnal megtetszettek. Már többen kerestek ilyesmiket az üzletünkben, így amikor haza érkeztünk, az első dolgunk volt, hogy felvegyük a gyártóval a kapcsolatot. 

Az összes ékszer egyedi tervezésű, kézzel készített darab Olaszországból. Ezüstből vagy/és aranyból készülnek, némelyik darabot Swarovski kristály vagy brill kő is díszíti. Tökéletes ajándék minden kávé-szerelmesnek - nem csak hölgyeknek, a választékban ugyanis kulcstartók és dísztárgyak is találhatóak.

Függők, fülbevalók

Az itt található kis kotyogó, őrlő, kávébab... függőket egymással színben és típusban variálva karláncra vagy nyakláncra szokták felfűzni, de bármelyik megállja a helyét akár magában is. A függőkhöz illeszkedő kotyogós fülbevalóknál hét színből lehet válogatni, így mindenki kedvére állíthat össze az elemekből akár komplett szetteket is. 

Ékszerek

Medálok, gyűrűk, fülbevalók, karkötők. Ezüstből vagy aranyból készült kézműves ékszerek, Swarovski vagy brill kő díszítéssel.

Kulcstartók és dísztárgyak

Ezüstből készült, kotyogó, napoletana, kávégép és kávészem alakú kulcstartók. Az igazi megszállottaknak pedig egy gyönyörő, aprólékosan kidolgozott Brasilia vagy egy rugós csaptelepes kávégép - szinte már csak kávét nem lehet rajtuk készíteni...



 


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST