Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Podok (E.S.E.)

Arabika - Robuszta (ESE podok)

Arabika - Robuszta (ESE podok)

Cellini, Lamborghini, Moak, Molinari, Piccolo & Dolce, Vergnano

(11 termék)
Arabika - 100% (ESE podok)

Arabika - 100% (ESE podok)

100% arabika eszpresszó-keverékek és termőhely meghatározott arabika kávék

(10 termék)
Különleges kávék (ESE podok)

Különleges kávék (ESE podok)

Koffeinmentes, fair trade, limitált szériás és egyéb különleges kávépárnák

(4 termék)

E.S.E. rendszer


Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) nyílt szabványú innovatív rendszerének célja, hogy a végletekig leegyszerűsítse az espresso készítés folyamatát. Az E.S.E. rendszer segítségével otthon, az irodában, vagy bárhol könnyen elkészíthetjük krémes, sűrű, intenzív espresso kávénkat.


Az E.S.E. rendszer előre csomagolt, pörkölt, őrölt és tömörített kávéadaggal dolgozik. A két filter-papír közé tömörített kávéadagot csupán a gép erre kialakított részébe kell helyezni. A gyárilag beállított mennyiség (7 gramm), őrlés és tömörítés pedig tökéletes espressót eredményez!


A rendszer előnyei:

- A rendszer elterjedtsége miatt már igen sok olyan kávémárka különböző keverékei hozzáférhetők, melyek eddig csak a vendéglátásban voltak elérhetők.

- Sok eszpresszó technológiával működő géppel kompatibilis (ilyenkor általában egy átalakító-szűrőt vagy valamilyen podos szűrő-kiegészítőt kell helyezni a szűrőtartóba). 

- Mivel nem kell foglalkozni a szemes kávé őrlésével, adagolással, tömörítéssel az előkészületekkor, a kávékészítés felgyorsul.

- Az espresso sztenderd, nincs minőségingadozás.

- A technológia rugalmas - egy percen belül készíthető el egy magasabb robuszta tartalmú, karcos ízvilágú és magas koffeintartalmú espresso az egyik vendégnek, majd egy koffeinmentes a másiknak.

- Nincs zacc – csak a filterpárnát kell eltávolítani a kávékészítés után. 


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST