Barista Szaküzlet 
Figyelem! A pesti üzlet végleg bezárt!
Buda: 1123 Bp.Csörsz utca 3.,K-P: 13-19,SZ: 10-16
Telefon: 06 20 200 44 51
info@baristaszakuzlet.hu

Morosito Caffé

Morosito Caffé

A Morosito cég küldetésének érzi, hogy egyedi és magas minőséget nyújtson. Ennek elérésére a Morosito nagy figyelmet szentel. A magas minőség biztosítása érdekében, odafigyelnek a nyerskávé válogatásától egészen a kész termék csomagolásáig. Ezáltal alakul ki egy „Morosito értéklánc”.  

A jó minőségű kávé már a megfelől szüretelési módszerrel kezdődik. A Morosito Caffénál a  kávészemeket kézzel szüretelik, odafigyelve arra, hogy csak az érett gyümölcsök kerüljenek leszedésre. Így biztosítják az egységes érettséget anélkül, hogy a kávécserje károsodna. A szárítása természetes módon, napfényen történik, aszerint, ahogy a keverékek aránya megkívánja. A pörkölést a Morosito saját pörkölőmestere felügyeli. Így alacsony ez esélye, hogy nem lesz megfelelő a pörkölt kávé minősége. Ezt a technológiát segíti egy speciális eszköz, a termikus érzékelő. Hogy a pörkölési eljárás teljes legyen, a kávébabot hagyják érni, szabályozott hőmérsékletű környezetben. Ezzel elkerülhető a  hősokk, amely megváltoztathatja a kávé érzékszervi minőségét. Ahhoz, hogy a kávét jobban tudjuk kivonatolni, törekedni kell a minél egységesebb szemcseméretre. 

A csomagoláshoz használt anyag, környezetbarát és a természetben hamar lebomlik.

Morosito koffeinmentes


pod (150 db / 1000 g)

 

Morosito koffeinmentes 
pod (150 db / 1000 g) 
 
Tovább a termék adatlapjára »
18.100 Ft

Morosito Rossa


pod (150 db / 1000 g)

 

Morosito Rossa 
pod (150 db / 1000 g) 
 
Tovább a termék adatlapjára »
14.700 Ft

« vissza


A Hario0A Joe Frex (Concept Art)Aerobie0AlthausBialetti0BWTCasino Mocca0CelliniChemex0DOT for You0Espresso Supply (Rattleware)FIFO0FilicoriGardelli Specialty Coffees0HausbrandtLa PiccolaLe Piantagioni Del Caffé0LucafféLucky Cap0MahlkönigMayer0MolinariMorosito Caffé0MottaPällo0PelliniPulycaff0ROKTADAMM!Vergnano0VST